Zelf de Eems overvaren

Op de vernieuwde site van de Meyer Werft uit Papenburg, Duitsland, is een spel te spelen waarmee je met een cruiseschip zelf over de Eems kan varen. Het spel bootst de Eems-tochten na, die elk cruiseschip die gebouwd wordt bij de Meyer Werft moet ondergaan. De lange tocht is altijd een spektakel om te zien. Het spel is niet eenvoudig, bij elke botsing met de wal ga je een stukje terug.  Wie speelt het spel als eerste uit? Succes!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden