Oktober Cruisemaand van start

Voor het 2e achtereenvolgende jaar is oktober uitgeroepen tot Cruisemaand door de Dutch Cruise Council (DCC ). Veel reisbureaus en reisagenten houden speciale acties zoals extra korting bij het boeken van een cruise in de maand oktober. Ook de media, kranten en magazines, hebben speciale uitgaven die deze maand uit gaan komen. In deze maand zijn ook extra cruise-informatiebijeenkomsten die door verschillende reisbureaus (o.a bij Cruisetravel) gehouden worden.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden