Holland America Line presenteert Nederlandse gastchefs op MS Rotterdam

Holland America Line is een samenwerking gestart met Euro-Toques Nederland en presenteert 10 Nederlandse gast-chefs die dit najaar en winter workshops en demonstraties verzorgen in het Culinary Arts Center aan boord van het cruiseschip MS Rotterdam.

Gasten die meereizen hebben de kans hun kookkunsten te verfijnen en de keukengeheimen van 10 gerenommeerde chefs te leren. De aftrap is inmiddels gedaan door Jurgen de Vries van het Kookstation en Edwin Vinke van het bekende restaurant De Kromme Watergang. Tijdens iedere cruise zullen de Nederlandse gast-chefs gratis kookdemonstraties verzorgen in het Culinary Arts Center, waarin een showkeuken staat. De interactieve sessies bestaan uit de kookdemonstraties, verstrekken van de gemaakte recepten, proeverijen en gelegenheid tot het stellen van vragen.

“Euro Toques staat voor een kwaliteits-keuken en gezonde keuzes. Dit sluit perfect aan op de hoogwaardige culinaire beleving waar de Holland America Line bekend om staat”, zegt Nico Bleichrodt, senior directeur sales Noord- en Centrala Europa. “Wij zijn vereerd met deze nieuwe samenwerking met Euro-Toques.”

Cruiseschema Nederlandse gastchefs op MS Rotterdam:

  • Edwin Vinke – De Kromme Watergang – 29 september Het Moorse Rijk
  • Gerard Walters – Kookerij Akkers – 7 oktober Het Moorse Rijk
  • Floris Pels – 16 oktober Canarische eilanden avontuur
  • Evert Thielen – Gertruda Hoeve – 24 oktober Canarische eilanden avontuur
  • Jan Hartman – Jean-Marie – 2 november Caribbean Odyssey
  • Rene Brienen – Rene Brienen – 20 november Caribbean Odyssey
  • Jose van Grunsven – Wit-Loof – 22 december Canarische eilanden
  • Edwin Muns – Van Balveren – 31 december Canarische eilanden

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.