Windstar biedt Monaco Grandprix pakket aan

Windstar biedt een wel heel unieke excursie aan op de Wind Surf cruise van 21 mei tot en met 28 mei 2012 van Civitavecchia naar Nice. Tijdens deze cruise ligt de Wind Surf tijdens de beroemde Grand Prix van Monaco in Monte Carlo. Het gehele weekend kunnen gasten genieten van de races. Windstar Cruises biedt daarbij een Grand Prix excursie pakket aan de de harten van Formule 1 liefhebbers sneller doet kloppen. In het pakket zitten:

  • Zitplaatsen op zaterdag voor de plaatsingsronden en op zondag voor de race
  • Diner in het beroemde Café de Paris
  • Gala avond in het Casino van Monte Carlo
  • Een cadeaupakket met daarin o.a. verrekijker
  • Speciale Grand Prix diner en brunch op de Wind Surf zelf.

De prijs voor het pakket is ongeveer 1800 euro (2299 dollar) per persoon. Wanner je boekt voor 27 oktober gaat daar een korting van 300 dollar vanaf. De 8 daagse cruise zelf start bij 2300 euro (2999 dollar) per persoon. Voor meer info ga je naar Windstar Cruises.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden