MS Europa voor 13e keer als beste schip gewaardeerd door Berlitz

De MS Europa (Hapag Lloyd Cruises)  is door de auteur Douglas Ward in zijn gerenommeerde jaarboek Berlitz Cruise Guide voor het 13e jaar tot beste schip gewaardeerd. In het cruiseboek staan vrijwel alle zee cruiseschepen ter wereld. Elk schip wordt beoordeeld op punten als scheepsinterieur, kwaliteit, restaurants, service en entertainment. De MS Europa kreeg in de scheepsrecensie maar liefst 1852 van de maximaal 2000 te verdienen punten.

De Berlitz Complete Guide to Cruising & Cruise Ships 2013 is inmiddels verkrijgbaar.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

One thought on “MS Europa voor 13e keer als beste schip gewaardeerd door Berlitz

 • 11 oktober 2012 om 22:10
  Permalink

  Beste Miriam,
  Goed nieuws dat de nieuwe Complete Guide to Cruising & Cruise Ships 2013 weer verkrijgbaar is,een prachtig naslagwerk voor de echte liefhebber.
  Op de Duitse markt zijn ook diverse zeer lezenswaardige cruisetijdschriften en boeken verkrijgbaar zoals Anbord, Azur Kreuzfahrt Magazine en de jaarlijkse uitgave Welcome Aboard. Ook verschijnen er jaarboeken, bijvoorbeeld de Kreuzfahrt Guide en Kreuzfahrttraume. Leuke tip voor een dagje kerstshoppen in Keulen of Dusseldorf.
  Azur Kreuzfahrt magazin publiceert ook ratings voor de schepen waarbij de Europa 2 en Seaborn Quest nog boven de Europa eindigen.
  Ook een echte aanrader is de site van Schiffstester.de van de Hamburgse journalist Mathias Morr. Deze is heel actief op Facebook met veel leuke items en videoverslagen over cruiseschepen.
  Leuk artikel over Cruisereiziger.nl in de nieuwe Cruisetravel gids die ik zaterdag jl. in Scheveningen in ontvangst mogen nemen tijdens de Cruisebeurs.

Reacties zijn gesloten.

Aan het laden