Gloednieuwe Celebrity Reflection in Amsterdam

Op 12 oktober wordt het een speciale dag in Amsterdam. Het gloednieuwe schip Celebrity Reflection meert dan aan van 08:00 – 16:30 uur (onder voorbehoud!) in Amsterdam. Helaas maar voor 1 dag, want daarna vertrekt het schip voor een tiendaagse reis langs de kust van Frankrijk, Portugal en Spanje naar Barcelona. Lang blijft het schip niet in Europa. Na twee veertiendaagse Middellandse Zee cruises vaart het schip naar de andere kant van de Oceaan om op 1 december aan te meren in Miami, Florida. Daar biedt de Celebrity Reflection, na de inaugurele afvaart, cruises aan van 8 dagen vanuit Miami richting de Oostelijke Carribbean.

De Celebrity Reflection heeft een aantal primeurs in de sector, waaronder AquaClass suites, Signature Suites en een ultra luxueuze Reflection Suite – de eerste, welke een glazen douche heeft die overhangend is. Het schip zal beschikken over designer boutiques, specialiteitenrestaurants, stijlvolle restaurants en de nog uitgebreidere AquaSpa by Elemis.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

2 gedachten over “Gloednieuwe Celebrity Reflection in Amsterdam

 • 12 oktober 2012 om 19:39
  Permalink

  Hoi,

  Ik heb vannacht en vanmorgen vroeg foto’s gemaakt in ijmuiden en amsterdam. Mooi hoor en groot.
  Zie mijn facebook pagina.

  Groet Gert

 • 18 oktober 2012 om 15:14
  Permalink

  De slurf kon blijkbaar niet gebruikt worden; er waren wel pogingen om die aan te sluiten, maar uiteindelijk gingen de passagiers via een loopplank vanaf een lager dek aan wal. Dit gezien op de webcam.

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.