Aida Cruises vaker vanuit Amsterdam

Aida vaart in 2013 veelvuldig uit Amsterdam met de AIDAstella. Het allernieuwste schip van Aida Cruises dat in de vaart komt in 2013 cruist in twee weken of langs de Westkust van Europa of richting Noorwegen en Engeland. Deze route is vanaf 1799 euro beschikbaar. Het tweede schip van Aida dat vanuit Amsterdam gaat varen is de AIDAsol. Dit schip vaart kortere zevendaagse routes (vanaf 699 euro) naar Hamburg, Southampton en ook de westkust van Europa naar Zeebrugge en Le Havre.

Als extra vaart de AIDAstella ook een serie vierdaagse cruises uit IJmuiden richting Londen en Hamburg. Deze kleine serie wordt eind maart en april 2013 gevaren. Deze cruise is vanaf 579 euro beschikbaar.

Bij AIDA heerst een casual sfeer en zijn zelfs tafelwijn en bier inbegrepen bij de restaurants. Alle fooien zijn inclusief.

Lees ook: AIDAstella aangekondigdCruisen vanuit Nederland in 2013

Miriam

Miriam is ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ook het minder bekende riviercruisen heeft een plek in haar hart gekregen.

Eén gedachte over “Aida Cruises vaker vanuit Amsterdam

  • 14 oktober 2012 om 18:03
    Permalink

    Hoi,

    Drinken is alleen in begrepen bij de buffet restaurants!

Reacties zijn gesloten.