Aida Cruises vaker vanuit Amsterdam

Aida vaart in 2013 veelvuldig uit Amsterdam met de AIDAstella. Het allernieuwste schip van Aida Cruises dat in de vaart komt in 2013 cruist in twee weken of langs de Westkust van Europa of richting Noorwegen en Engeland. Deze route is vanaf 1799 euro beschikbaar. Het tweede schip van Aida dat vanuit Amsterdam gaat varen is de AIDAsol. Dit schip vaart kortere zevendaagse routes (vanaf 699 euro) naar Hamburg, Southampton en ook de westkust van Europa naar Zeebrugge en Le Havre.

Als extra vaart de AIDAstella ook een serie vierdaagse cruises uit IJmuiden richting Londen en Hamburg. Deze kleine serie wordt eind maart en april 2013 gevaren. Deze cruise is vanaf 579 euro beschikbaar.

Bij AIDA heerst een casual sfeer en zijn zelfs tafelwijn en bier inbegrepen bij de restaurants. Alle fooien zijn inclusief.

Lees ook: AIDAstella aangekondigdCruisen vanuit Nederland in 2013

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Eén gedachte over “Aida Cruises vaker vanuit Amsterdam

  • 14 oktober 2012 om 18:03
    Permalink

    Hoi,

    Drinken is alleen in begrepen bij de buffet restaurants!

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.