Ventura gehavend uit slecht weer gekomen

De Ventura eerder deze maand in Barcelona

Volgens Cruisecritic heeft de Ventura van P&O Cruises  in de nacht van donderdag op vrijdag in ernstig weer schade geleden. Een van de las-naden van een dek zijn opengebarsten. Personeel heeft direct de naad, twee inches groot – ca 5 centimeter, dicht getaped. Het schip voer in de Golf van Biskaje met slecht weer. Passagiers op dek 14, blijkbaar het dek daaronder, mochten hun balkons vanwege veiligheidsredenen niet meer gebruiken.

De woordvoerder van P&O zei dat vandaag in Southampton het schip gerepareerd wordt.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden