Doopmoeders van Celebrity Reflection bekendgemaakt

Celebrity Cruises markeert Breast Cancer Awareness Month (borstkankerbewustzijnsmaand) in een unieke en betekenisvolle manier. Celebrity heeft plannen onthuld om vier werknemers te eren – twee werken aan boord van de schepen, en twee op het hoofdkantoor – als doopmoeders van de Celebrity Reflection. Allemaal hebben ze in hun persoonlijke leven te maken (gehad) met borstkanker. Ze zijn allen op hun eigen manier met de ziekte omgegaan. Celebrity wil ze daarom eren in de doopceremonie op 1 december 2012 in Miami. Naar goed gebruik zullen de doopmoeders van de overige Celebrity schepen ook aanwezig zijn bij deze bijzondere ceremonie. De vier doopmoeders zijn:

  • Jovanka Goronjic – AquaSpa Manager op de Celebrity Constellation
  • Megan Mathie – Glasblazer op de Celebrity Solstice
  • Helen O’Connell – werkzaam op het hoofdkantoor als relatie medewerker
  • Rosey Rodriguez – werkzaam op het hoofdkantoor van het Special Events Team

De levensverhalen van deze bijzondere vrouwen zijn via de link verder te lezen:

Jovanka Goronjic – Jovanka is toegetreden als Celebrity Cruises’ AquaSpa staf in 2009. Bij haar moeder werd borstkanker geconstateerd in 2005, en zij heeft verschillende behandelingen doorstaan. Als eerbetoon aan haar moeder en het goede doel, doneerde Jovanka haar eigen haar voor de creatie van pruiken voor kankerpatiënten. Met behulp van Celebrity, heeft ze tijd vrij geregeld om bij haar moeder te kunnen zijn op kritische tijdstippen tijdens haar behandeling. Haar moeder heeft sindsdien de ziekte verslagen, en Jovanka is nu AquaSpa Manager aan boord van Celebrity Constellation.

Megan Mathie – Megan is een glasblazer in de Hot Glass Show aan boord van Celebrity Solstice, en eerder aan boord van Celebrity Eclipse. Eerder dit jaar, werd zij geïnformeerd dat zowel haar zus als haar moeder borstkanker hebben, en vloog ze naar huis om tijd door te brengen met hen. Vastbesloten om het goede doel te steunen, hosten Megan en haar team nu een ‘Hot Pink Glass Show’ op iedere cruise. Aan het eind van iedere cruise veilt ze een uniek roze glas om geld in te zamelen voor Celebrity’s charitatieve partner, The Breast Cancer Research Foundation®.

Helen O’Connell – Helen is 8 jaar werkzaam binnen de organisatie; ze beheert relaties met de gemeenschap, en heeft een duidelijke en aanstekelijke passie voor het helpen van de gemeenschap. Ze wordt op grote schaal intern en extern geprezen voor het leiden van het jaarlijkse ‘G.I.V.E (Get Involved, Volunteer Everywhere) Day’. Helen is ook de eerste contactpersoon van de redeij met Make-A-Wish Foundation en assisteert met Celebrity’s geldinzamelingensactiviteiten voor BCRE. Voordat ze werd gediagnosticeerd met borstkanker in 2009 reisde ze ieder weekend naar New York  om voor haar vader te zorgen, die vocht tegen botkanker.

Rosey Rodriguez –Rosey is manager van Celebrity’s Cruises Special Events team, en al 17 jaar in dienst is van RCCL, en wordt erkend door Celebrity als een spil die een belangrijke bijdrage levert omtrent de planning en uitvoering van activiteiten van ieder Solstice Class scheepslancering. In juni van dit jaar werd ze gediagnosticeerd met stage-3 borstkanker, en sindsdien resoluut in haar toewijding om deze ziekte te verslaan. Rosey neemt haar laptop mee naar behandelingen welke haar in staat stelt om op afstand te werken. Haar collega’s zeggen dat dit past bij haar karakter, ze plaatst alles en iedereen, waaronder ook haar werk – voor haar eigen behoeften.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden