MS Rotterdam biedt Librije diner-ervaring aan

Op de MS Rotterdam gaat Holland America Line een nieuwe diner ervaring “Taste of De Librije” introduceren. Eenmaal per cruise wordt de Pinnacle Grill omgetoverd tot een restaurant waar die avond het diner geserveerd wordt dat door Jonnie de Boer samengesteld is. De beroemde drie sterren Michelin chef is bekend vanwege zijn restaurant De Librije in Zwolle. De avond in de Pinnacle Grill is geheel in stijl. De obers zullen uniformen dragen van de Librije en de tafels zullen geheel in stijl aangekleed worden. Een avond Librije op de MS Rotterdam kost 69 dollar per persoon inclusief bijpassende wijnen.

“De Librije is een van de beste restaurants van de wereld en we zijn bijzonder verheugd om Jonnie’s recepten in het middelpunt te zetten op de MS Rotterdam”, zegt Richard Meadows, executive vice president, marketing, sales and guest programs van de Holland America Line.

Het vijfgangenmenu start met een amuse waarna gasten kunnen kiezen uit drie voorgerechten, twee soepen, vier hoofdgerechten en drie desserts waaronder het bekende  Oysters on the Beach.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden