Orkaan Sandy zorgt voor overlast cruisepassagiers

Orkaan Sandy veroorzaakt ook voor cruisepassagiers momenteel veel overlast. Aan de oostelijke kust van de Verenigde Staten zijn inmiddels diverse aanleghavens voor cruisemaatschappijen wegens de weersomstandigheden gesloten waaronder Norfolk en New York City. Dat heeft ervoor gezorgd dat meer dan 20 cruiseschepen cruises moesten annuleren danwel hun route moesten verleggen. Eerder zorgde de orkaan ook al voor problemen in Jamaica, Cuba en de Bahama’s.

Ook dichter bij huis hebben cruiseschepen het afgelopen weekend problemen ondervonden door het slechte weer. Zo was wegens storm de haven van Venetie de gehele dag gesloten. Dit zorgde voor vertraging bij o.a. het uit- en binnenvaren van de Pacific Princess en de Costa Favolosa. Door een onrustige Middellandse Zee moesten ook de Costa Luminosa, Costa Voyager, MSC Lirica en de MSC Magnifica o.a. bij Toulon en Ibiza naar andere bestemmingen uitwijken.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

Eén gedachte over “Orkaan Sandy zorgt voor overlast cruisepassagiers

  • 30 oktober 2012 om 14:48
    Permalink

    Als het van het weekend maar goed is. Costa Atlantica 4 dagen

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.