MSC Cruises biedt ruimere openingstijden voor buffetten

Op de schepen van MSC Cruises zijn voortaan de buffetten ruimer geopend dan voorheen. MSC biedt meer flexibele openingstijden. Het buffet is voortaan 20 uur per dag, van zes uur ’s ochtends tot twee uur ’s nachts open. Gasten kunnen meer dan voorheen zelf bepalen wanneer ze ontbijten, lunchen en dineren wanneer het hen uitkomt.

In de ochtend is het ontbijt van half zeven tot tien uur. Voor laat-ontbijters staat er tot 12:00 uur nog een continentaal ontbijt klaar. Vanaf twaalf uur tot half vier in de middag wordt de lunch neergezet. Vanaf half vier tot zes staan middagsnacks klaar inclusief grill, pizzeria, pasta’s, vlees, vis, saladebar en desserts. Vanaf zeven uur tot tien uur verschijnt het diner. Daarna blijft de pizzeria open tot middernacht. Tenslotte wordt vanaf klokslag twaalf tot twee uur ’s nachts een nachtsnack gepresenteerd.

Met deze uitbreidingen hoopt MSC Cruises meer aan te sluiten bij de Mediterrane identiteit van de cruisemaatschappij. Gasten kunnen zelf bepalen wanneer ze willen genieten van de Mediterrane cuisine.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.