Zaterdag 10 november 2012 Open Dag Select Voyages in Arnhem

Riviercruisemaatschappij Select Voyages organiseert op zaterdag 10 november in Arnhem een Open Dag. Geinteresseerden in het nieuwe riviercruisen kunnen tussen 11:00 – 16:00 uur aan de Rijnkade een kijkje nemen aan boord van e e n van de riviercruiseschepen, de Switzerland II.

Tijdens de Open Dag zal tevens het nieuwe cruise programma 2013 van het bedrijf worden gelanceerd.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.