Zaterdag 10 november 2012 Open Dag Select Voyages in Arnhem

Riviercruisemaatschappij Select Voyages organiseert op zaterdag 10 november in Arnhem een Open Dag. Geinteresseerden in het nieuwe riviercruisen kunnen tussen 11:00 – 16:00 uur aan de Rijnkade een kijkje nemen aan boord van e e n van de riviercruiseschepen, de Switzerland II.

Tijdens de Open Dag zal tevens het nieuwe cruise programma 2013 van het bedrijf worden gelanceerd.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden