‘New York icebar’ op Norwegian Breakaway

Norwegian Cruise Line heeft bekendgemaakt dat de Norwegian Breakaway, haar nieuwste schip, een echte ijsbar aan boord krijgt. De temperatuur in de bar zal continue op -8 graden worden gehouden. De bar bevat ijssculpturen van de Brooklyn Bridge, het Vrijheidsbeeld en de het Chrysler-gebouw ter ere van de stad New York, de thuishaven van het schip gedurende het jaar. In de ijsbar zullen speciale cocktails te verkrijgen zijn die zijn geïnspireerd op New York. De Norwegian Breakaway is na de Norwegian Epic het tweede schip met een ijsbar aan boord op zee. De bar, de zitjes en glazen zijn allemaal van ijs. De ijsbar, die te vinden is op dek 8, biedt ruimte aan 25 gasten. Zij zullen winterjassen en wanten krijgen om warm te blijven. Een reservering tussen 17:30-22:30 uur is verplicht. Een kleine toeslag is vereist, maar bevat wel twee cocktails per persoon.

De Norwegian Breakaway, dat plaats biedt aan 4.000 passagiers, vertrekt op 28 april 2013 vanuit Rotterdam naar Southampton om vervolgens de oversteek te maken naar New York. Vandaar vertrekt het schip vanaf medio mei 2013 wekelijks naar Bermuda.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden