Website verwijdering Costa Concordia live  

Op www.theparbucklingproject.com , de nieuwe en officiële informatiewebsite over het wrakverwijderingsplan van de Costa Concordia, kan het gehele proces van berging nauwkeurig worden gevolgd. De naam van de website is gekozen aangezien ‘parbuckling’, ofwel het draaien van het schip in rechte positie, een van de meest cruciale fases van het wrakverwijderingsproces is.

De tweetalige website (Italiaans/Engels) dient als dé informatiebron voor iedereen die geïnteresseerd is in deze enorme en niet eerder voorgekomen operatie.  De belangrijkste items die op de website staan, zijn: achtergrondinformatie over het project en de bedrijven die erbij betrokken zijn, nieuwsupdates, multimedia met video, 3D animatie en foto’s, thematische en technische achtergrondinformatie.  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden