ANWB organiseert cruise voorlichtingsbijeenkomsten

In samenwerking met de Holland America Line organiseert de ANWB een aantal cruise voorlichtingsbijeenkomsten. Tijdens de presentaties wordt de film Cruise Experience van de HAL getoond, waarin het leven aan boord centraal staat. De bijeenkomsten zijn op zaterdag 17 november, zaterdag 26 januari en zaterdag 16 maart. Elke dag starten de sessies om 10:00 en 12:00 uur in Hoofddorp. Na de vertoning zijn er medewerkers van de Holland America Line en ANWB Reizen aanwezig waar vragen aan gesteld kunnen worden.

Aanmelden is verplicht via anwbcruises@anwb.nl

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.