Europese stakingen hebben invloed op cruiseschepen

Volgens Cruisecritic hebben tenminste drie cruisemaatschappijen wijzigingen in hun routes doorgevoerd om geplande stakingen in Griekenland, Portugal en Spanje te vermijden. De stakingen beginnen op woensdag 14 november en duren tenminste drie dagen. Niet alleen cruiseschepen hebben er last van, ook het luchtverkeer en het openbaar vervoer.

De Celebrity Constellation zou op 14 november Vigo in Spanje bezoeken. In plaats van Vigo blijft het schip op zee. Portugal wordt op 15 november bezocht (waarschijnlijk Lissabon) en zal Vigo pas op 16 november bezoeken.

De Independence of the Seas ziet af van een bezoek aan Lissabon op 14 november en stopt daarvoor in Lanzarote.

Tot slot blijft de Seabourn Legend een dag langer in Palma de Mallorca van 12 november tot en met 14 november.

Miriam

Miriam is ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ook het minder bekende riviercruisen heeft een plek in haar hart gekregen.