MSC Cruises restyled het buffet

Op de cruiseschepen MSC Splendida, MSC Fantasia en MSC Poesia heeft de beroemde Italiaanse food-designer Paolo Barichella de buffetten omgevormd en gerestyled. De vernieuwingen van het buffet passen bij de onlangs verruimde openingstijden van het buffet, van zes uur ’s ochtends tot twee uur ’s nachts. “Het restylen van de buffetten was voor mij een spannend project”, zegt food designer Paolo Barichella. “Normaal werk ik met restaurants en chefs van de hele wereld, maar dit was mijn eerste ervaring met een cruisemaatschappij”.

Het buffet is voortaan verdeeld in speciale gebieden waar de producten op een aantrekkelijke manier gepresenteerd worden. Onder andere de gebieden met salades &  fruit, vlees, grill hoek en bakkerij zijn allen zo ingericht dat de cruisepassagier ziet hoe het voedsel wordt klaargemaakt.

Het vernieuwde buffet is in ieder geval al op de MSC Splendida te bewonderen. De MSC Fantasia en de MSC Poesia zullen uiterlijk deze maand omgevormd worden. De rest van de vloot volgt tot en met de zomer van 2013.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden