Holland America Line neemt eigen tulp in ontvangst

Holland America Line heeft vrijdag tijdens een bijeenkomst in de Keukenhof in Lisse  de eerste tulpenbollen overhandigd gekregen die naar de cruisemaatschappij vernoemd worden. Edward van Zaane (kapitein op de MS Nieuw Amsterdam) en Martin Schroder (lid van de Holland America Line Advisory Board) namen de eerste bollen bij de molen in ontvangst. De Holland America Line schonk zelf in 1957 de Groninger Korenmolen aan de Keukenhof. De daadwerkelijke doop van de bollen vindt pas plaats in april 2013 wanneer de Holland America Line 140 jaar bestaat.

Nico Bleichrodt, Director of Sales bij de Holland America Line, roemde bij de feestelijkheden de relatie tussen de Keuken hof en de Holland America line: “U trekt 800.000 bezoekers in twee maanden, en zoveel passagiers vervoeren wij per jaar. En net als dat wij gasten uit de hele wereld ontvangen, zo doet u dat ook.”

Bron: Bloembollenvisie

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden