‘Dancing with the Stars’ bij Holland America Line

Holland America Line heeft bekendgemaakt dat het in 2013 en begin 2014 zes themacruises aanbiedt met het evenement ‘Dancing with the Stars’. Het is op deze cruises mogelijk om danslessen te volgen, een kans om dansers te ontmoeten, vragen te stellen en foto’s te maken. Tevens vindt er een productie plaats met beroemdheden en professionele dansers van het populaire (Amerikaanse en Britse) televisie-programma. Naast de themacruises zal op elke cruise met alle 15 schepen van de vloot van Holland America Line een exclusief  ‘Dancing with the Stars’-programma worden uitgevoerd, met onder meer danslessen en een kans voor enkele passagiers om zelf onderdeel te zijn van een dansoptreden.

Een overzicht van de speciale ‘Dancing with the Stars’ themacruises:

16 februari 2013, ms Eurodam, 7 dagen oostelijke Caraïbische eilanden

22 juni 2013, ms Veendam, 7 dagen Canada en New England

30 juni 2013, ms Oosterdam, 7 dagen Alaska

7 juli 2013, ms Oosterdam, 7 dagen Alaska

5 januari 2014, ms Nieuw Amsterdam, 7 dagen oostelijke Caraïbische eilanden

12 januari 2014, ms Nieuw Amsterdam, 7 dagen westelijke Caraïbische eilanden

Ook bij P&O Cruises zal in 2013 zeven cruises in het teken staan van (ballroom)dansen. Op 5 verschillende schepen van de cruisemaatschappij vinden van mei tot en met oktober onder de titel ‘Strictly Come Dancing’ speciale dansshows plaats door professionele dansers waaraan gasten kunnen deelnemen. Ze worden beoordeeld door een bekend jurylid uit het gelijknamige Britse televisieprogramma.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.