Cruiseschepen met 1500-3000 passagiers favoriet

In de cruiseindustrie is het momenteel een trend om grotere cruiseschepen te bouwen die plaats bieden aan 3000 of meer passagiers. Toch blijken het niet de meest favoriete schepen te zijn voor de meerderheid van de deelnemers aan de laatste poll op Cruisereiziger.nl. Op de vraag ‘Op wat voor een schip vaar je het liefst mee’ kiest slechts 10% voor dergelijke ‘mega’schepen. De voorkeur gaat voornamelijk uit naar schepen van 1500-3000 passagiers (44%), gevolgd door middelgrote schepen van 500-1500 passagiers (31%). 15% zweert bij een klein, meestal exclusief, schip.

De nieuwe poll op Cruisereiziger.nl: Wat is je favoriete vertrekhaven in Nederland?

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden