Nieuwe look en feel voor Pullmantur Cruises

Pullmantur Cruises, onderdeel van Royal Caribbean Cruises Ltd., ondergaat een compleet nieuwe look. Zowel de kleuren van de schepen in haar vloot als het logo van de maatschappij veranderen. Het eerste schip waarbij de veranderingen zichtbaar zijn is de Empress, die recent uit het droogdok kwam om terug te keren naar Brazilie voor een nieuw cruiseseizoen in Zuid-Amerika. De traditionele rood-witte kleuren van de Spaanstalige rederij hebben plaatsgemaakt voor meer klassiek blauw-wit. Het nieuwe logo bestaat uit 4 golven met daaronder de goudkleurige letters van Pullmantur.

Klik hier voor een foto van de nieuwe look van de Empress.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden