Opblaasbare kalkoen op de Carnival Breeze

Ter gelegenheid van Thanksgiving (22 november) en de aankomst van haar nieuwste schip, de Carnival Breeze, in Miami heeft Carnival Cruises een gigantische opblaasbare kalkoen op het Lido-dek van het cruiseschip geplaatst. De nylon-kalkoen, die een een strooien strandhoed en een kleurrijk Hawai-shirt draagt, is vanaf woensdag tot en met haar inaugurele cruise vanuit Miami op Thanksgiving day te zien.

De cruisemaatschappij organiseert via Twitter een wedstrijd om de kalkoen een naam te geven. Via hashtag #TurkeyOnDeck kan je tot en met zondag een originele naam insturen. De winnaar van een cadeaukaart van 500 dollar wordt maandag bekendgemaakt. Carnival Cruises heeft tevens laten weten dat het 137.500 maaltijden doneert aan de voedselbank in Zuid-Florida.

De Carnival Breeze, die plaats biedt aan 3.690 passagiers, zal na haar tweedaagse introductiecruise die vertrekt op Thanksgiving, het gehele jaar zes tot achtdaagse cruises maken naar de Caraiben vanuit Miami.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden