Hurtigruten bezoekt in 2013 de Hjorundfjord

Vanaf 1 september tot en met 31 oktober 2013 vaart Hurtigruten de Hjorundfjord in Noorwegen in. De fjord behoort met zijn 35 km tot de mooiste van Noorwegen. Na een serie van succesvolle testcruises in de herfst van 2012 voegt de rederij de fjord toe. vooral vanwege de prachtige natuur en onontdekte gebieden. Passagiers kunnen met een excursie de regio daarom heen verkennen, van een dorpsbezoek aan het dorpje Urke tot aan Hellesylt en een bezoek aan het Lyngstol meer.  De toevoeging van de Fjord betekent een kleine verschuiving in de postroute tijden van de Hurtigrutenschepen.

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.