Maandag laatste aflevering Een Wereld Op Zee

Tien weken lang heeft Nederland genoten van de tv-serie Een wereld op zee. De serie van omroep MAX bracht de MS Rotterdam en de MS Nieuw Amsterdam in beeld door de crew mee te volgen. Een wereld op zee is erg goed bekeken. Elke maandagavond stemden om half acht gemiddeld rond de 700.000 Nederlanders af op de serie. Soms keken zelfs bijna 900.000 Nederlanders naar de serie. Ook de afleveringen via Uitzending Gemist trokken nog regelmatig boven de 5000 kijkers die de uitzending via internet nogmaals konden zien. Maandagavond 26 november is om 19:30 uur de laatste aflevering te zien op Nederland 1.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

2 thoughts on “Maandag laatste aflevering Een Wereld Op Zee

 • 26 november 2012 om 22:51
  Permalink

  Dank voor deze mooie serie jammer dat ik deel 7 en 10 heb gemist
  Zou die 2delen graag terug willen zien of er een copy van krijgen dan heb ik de hele serie kompleet op DVD staan
  Heb vroeger veel kontakt met de holland amerika lijn nu holland america line doordat mijn vader er 10jaar heeft gevaren de laatste jaren van zijn leven op de Rotterdam 5 nu hotel.
  Hopende deel 7 en 10 nog een keer op TV te zien.
  met vriendelijke groeten Ton Witlox

Reacties zijn gesloten.

Aan het laden