Oceania Cruises breidt Oceania Club loyalty programma uit

Oceania Cruises heeft het Oceania Club programma uitgebreid. Voortaan kunnen gasten die nog niet zo vaak met Oceania Cruises zijn gevaren, ook meegenieten van het spaarsysteem. Voor elke cruise die een Oceania gast maakt, krijgt hij/zij 1 punt. Bij langere cruises vanaf 24 dagen zijn meer punten te verdienen. Het nieuwe Blauwe niveau start bij 2 punten en loopt door tot 4 punten.

De huidige Bronzen, Zilveren, Gouden, Platinum en Diamanten categorieën worden uitgebreid met een Blauw niveau.  Ze krijgen member-only aanbiedingen, een exclusieve cocktailparty aan boord en 10% korting op Oceania Cruises producten. Ook voor de andere niveaus zijn er extra’s toegevoegd, zoals korting op internettarieven, excursies, drankpakketten en voor het hoogste niveau zelfs 1000 dollar boordtegoed. Uniek zijn de voordelen voor de twee hoogste niveaus waar zelfs een gratis cruise tot de mogelijkheden behoort of een gratis behandeling in de Spa.

Punten
Blauw Nieuw! 2-4 cruisepunten
Brons 5-9
Zilver 10-14
Goud 15-19
Platinum 20-39
Diamanten 40-59

Voor alle details van het Oceania Club spaarprogramma klik hier.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden