Star Clippers herhaalt Baltische routes in 2013

De nieuwe routes die zeil-en cruisespecialist Star Clippers in 2012 rond de Oostzee heeft opgezet zijn zeer succesvol gebleken. Dat maakte eigenaar Mikael Krafft van Star Clippers onlangs bekend. De Baltische reizen zijn dusdanig populair dat Star Clippers in 2013 een aantal nieuwe routes op gaat zetten voor deze regio.

“Dit officiële eerste Baltische seizoen was een mooie testcase voor ons en een kans om te zien waar de voorkeur van de passagiers naar uitgaat en waar we de focus op moeten leggen voor 2013. We hebben de routes dan ook aangepast aan de wensen van de passagier,” aldus Krafft. “Vooral de zeiltochten van 10 en 11 nachten via Stockholm en St. Petersburg waren snel uitverkocht. De haven van St. Petersburg is het neusje van de zalm en deze stad bezoeken aan boord van een groot en imposant zeilschip als de Star Flyer is helemaal een unicum. Daarop anticiperend hebben we het aantal zeiltochten naar deze bestemming voor 2013 verdubbeld van drie naar zes”.

Om passagiers een idee te geven hoe het voelt aan boord van de Star Clipper, zijn er ook wat kortere cruises toegevoegd aan het programma. In mei 2013 is er een cruise van 4 nachten van Amsterdam naar Hamburg en in augustus van Hamburg naar Oostende. Er zijn ook mogelijkheden om mee te varen met bekende zeilparades in de Duitse Hanseatic League.

In Hamburg bijvoorbeeld, maar ook tijdens de Travemunde rondreis, waar de Star Flyer deelneemt aan de Rostock Sailing Parade, een geweldige processie waar schepen uit de hele wereld aan deelnemen. “Star Clippers heeft dezelfde uitstraling als de grote clippers uit de geschiedenis en onze gasten zijn oprecht vereerd dat ze aan een dergelijk evenement deel kunnen nemen”, aldus Krafft.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.