Carnival annuleert 5 cruises in Europa

Carnival Cruise Lines heeft voor 2013 een aantal cruises geannuleerd van de Carnival Legend. Vijf cruises vanaf eind september 2013 zijn verschoven van Europa naar het Caribisch gebied. Op 25 september vertrekt het schip vanuit Engeland naar New York om daar eerder als verwacht het winterseizoen te gaan varen.  De Carnival Legend (2100 passagiers) vaart vanaf eind april vanuit Barcelona  en Venetië richting de Middellandse Zee en vanaf juni vanuit Dover naar de Oostzee. Het zomerseizoen in Europa wordt dus verkort voor de Legend.

Volgens Cruisecritic krijgen alle passagiers bij een volgende boeking 200 dollar boordtegoed extra, ze krijgen hun geld terug of dit bedrag gebruiken voor de boeking van een volgende cruise.

Het tweede Carnival schip in Europa in 2013 is de Carnival Sunshine (voorheen Carnival Destiny) die ook in het Middellands Zeegebied zal cruisen.

Lees ook: Carnival Destiny krijgt intensieve renovatie

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden