Celebrity Reflection zaterdag gedoopt in Miami

Zaterdag is tijdens een feestelijke bijeenkomst in Miami de Celebrity Reflection, het nieuwste schip van Celebrity Cruises gedoopt. Tijdens de ceremonie was er speciale aandacht voor de strijd tegen borstkanker. De vier doopmoeders
van het schip, Jovanka Goronjic, Megan Mathie, Helen O’Connell en Rosey Rodriguez, stonden daarbij centraal. Zij zijn allen werknemers bij Celebrity en hebben in hun persoonlijke leven te maken (gehad) met borstkanker. Na een korte inaugurele (pers)reis zal de Celebrity Reflection in de komende winterperiode vanuit haar thuishaven in Miami wekelijkse cruises maken in de Oostelijke Caraiben.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​