Celebrity Reflection zaterdag gedoopt in Miami

Zaterdag is tijdens een feestelijke bijeenkomst in Miami de Celebrity Reflection, het nieuwste schip van Celebrity Cruises gedoopt. Tijdens de ceremonie was er speciale aandacht voor de strijd tegen borstkanker. De vier doopmoeders
van het schip, Jovanka Goronjic, Megan Mathie, Helen O’Connell en Rosey Rodriguez, stonden daarbij centraal. Zij zijn allen werknemers bij Celebrity en hebben in hun persoonlijke leven te maken (gehad) met borstkanker. Na een korte inaugurele (pers)reis zal de Celebrity Reflection in de komende winterperiode vanuit haar thuishaven in Miami wekelijkse cruises maken in de Oostelijke Caraiben.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden