Voyager klaar voor Voyages of Discovery

Het Britse Voyages of Discovery kon vandaag het compleet gerenoveerde schip Voyager omarmen in de vloot. Het schip is te bewonderen in het Engelse Portsmouth. Het schip wordt gedoopt en vertrekt daarna naar Zuid-Amerika en het Caribisch gebied voor een vijf maanden durende reis langs Venezuela, Honduras, Ecuador, Peru, de Amazonerivier in Brazilië en Havana op Cuba waarna het schip terugkeert naar Portsmouth.

Voyager kan 540 passagiers meenemen. De renovatie omvatte de introductie van het Explorer thema, waaronder het restaurant The Explorer Club, en een Lookout Lounge met panoramisch uitzicht aan de voorkant van het schip. Er zijn 270 hutten waarvan 235 (87%) buitenhutten en 30 balkonhutten.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden