Amerikaans exotisch ontwerp voor boeg Norwegian Getaway

De Cubaans-Amerikaanse artiest David LeBatard gaat de boeg van de Norwegian Getaway ontwerpen. De Norwegian Getaway wordt momenteel gebouwd in Papenburg bij de Meyer Werft. Het ontwerp van de schildering gaat een tropisch thema krijgen, met een zeemeermin, pelicanen en palm bomen. Passend bij de toekomstige thuishaven van het schip, Miami. De mythische zeemeermin gaat centraal staan, zij is de verbinding tussen de mensen en de zee.

De Norwegian Getaway wordt het zusje van de Norwegian Breakaway (april 2013). De Getaway (146.600 brutoton) gaat veel verschillende hutten aanbieden, waaronder ook The Haven, studio’s voor alleenreizenden en Spa hutten en Spa mini-suites.  Het schip vaart vanaf 1 februari 2014 zevendaagse cruises vanuit Miami richting het oostelijk Caribisch gebied.

 

Lees ook: Boegschildering Norwegian Breakaway door Peter Max

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden