Viking Ocean Cruises laat 2 nieuwe cruiseschepen bouwen

Viking Ocean Cruises, een dochteronderneming van Viking River Cruises, en het Italiaanse Fincantieri hebben bekendgemaakt dat ze een principeovereenkomst hebben bereikt voor de bouw van twee nieuwe cruiseschepen. Tevens is er een optie voor nog eens twee schepen. Ze gaan als zusterschepen fungeren van de schepen die eerder dit jaar zijn besteld en opgeleverd worden in 2015 en 2016.  Het gaat om relatief kleine cruiseschepen van ongeveer 48 ton.

Lees ook: Fincantieri begint met bouwen voor Viking Ocean Cruises

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden