MSC Preziosa krijgt langste waterglijbaan op cruiseschip

Waterglijbaan Vertigo op MSC PreziosaHet allernieuwste schip van MSC Cruises, de MSC Preziosa, gaat de langste waterglijbaan ooit op een cruiseschip gebouwd krijgen. In het Doremi Castle Aqua Park zijn fonteinen, waterpistolen, allerlei waterkanonnen en een grote regendouche te vinden. Bij het water park hoort een maar liefst 120 meter lange waterglijbaan die de naam Vertigo draagt. Op dek 18 begint de waterglijbaan die 13 meter hoog is. De glijbaan gaat zelfs buiten het schip om en heeft een 9 meter lang transparant gedeelte waar je de glijders naar beneden ziet gaan.

Kinderen onder de 1.20m mogen helaas niet in de waterglijbaan.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden