MS Rotterdam in droogdok in Hamburg

De MS Rotterdam is vrijdag in Hamburg aangekomen om het droogdok in te gaan op de Duitse werf Blohm & Voss. Het cruiseschip van de Holland America Line keerde donderdag terug in Rotterdam na een cruise van 16 dagen naar de Caraiben. Tot en met 21 december zal er in Duitsland onderhoud worden verricht aan het schip. Daarna staat vanuit Rotterdam de volgende cruise in 2013 gepland naar de Canarische Eilanden. Op 9 januari volgt de bijzondere 90-daagse cruise van Rotterdam naar Singapore en terug.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

One thought on “MS Rotterdam in droogdok in Hamburg

  • 8 december 2012 om 09:57
    Permalink

    Vond het al vreemd dat hij de haven van Hamburg binnen voer volgens track systeem van marine-traffic.

Reacties zijn gesloten.

Aan het laden