MS Rotterdam in droogdok in Hamburg

De MS Rotterdam is vrijdag in Hamburg aangekomen om het droogdok in te gaan op de Duitse werf Blohm & Voss. Het cruiseschip van de Holland America Line keerde donderdag terug in Rotterdam na een cruise van 16 dagen naar de Caraiben. Tot en met 21 december zal er in Duitsland onderhoud worden verricht aan het schip. Daarna staat vanuit Rotterdam de volgende cruise in 2013 gepland naar de Canarische Eilanden. Op 9 januari volgt de bijzondere 90-daagse cruise van Rotterdam naar Singapore en terug.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Eén gedachte over “MS Rotterdam in droogdok in Hamburg

  • 8 december 2012 om 09:57
    Permalink

    Vond het al vreemd dat hij de haven van Hamburg binnen voer volgens track systeem van marine-traffic.

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​