Grootse doop riviercruiseschepen Viking in Amsterdam

Viking River Cruises heeft bekendgemaakt dat het eind maart 2013 tijdens 1 ceremonie in Amsterdam 8 nieuwe riviercruiseschepen zal laten dopen. Dat is het dubbele aantal schepen van het bedrijf dat in maart van dit jaar bij de Cruise Terminal in de hoofdstad werd gedoopt. In totaal zal Viking volgend jaar 10 nieuwe riviercruiseschepen in de vaart nemen. Nog nooit werden er door een riviercruisemaatschappij in een jaar tijd zoveel schepen geïntroduceerd. In 2014 komen daar nog eens 8 bij. Dat maakt het aantal nieuwe schepen van Viking in 3 jaar tijd op 24.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.