MSC Cruises presenteert exclusief Top 18 Solarium

MSC Cruises gaat op de MSC Splendida, MSC Fantasia, MSC Divina en op het nog in aanbouw zijnde schip de MSC Preziosa een dek aanbieden exclusief voor volwassenen. Op dek 18 zal een exclusieve ruimte ontstaan waar in alle rust genoten kan worden van de zon. Vanaf zomerseizoen 2013 zal Top 18 Exclusive Solarium op de bovengenoemde schepen beschikbaar komen.  Gasten worden ontvangen door het personeel en krijgen een eigen ligbed.  Zelfs een massage of andere (expresse) schoonheidsbehandelingen kunnen daar ontvangen worden in plaats van naar de MSC Aurea Spa te gaan.

Voor een hapje en drankje wordt gezorgd in de Tiki bar, met een menu van gezonde drankjes en smoothy’s.

Toegang tot het exclusieve adult-only gebied kan verkregen worden per dag of een arrangement gedurende de gehele cruise.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​