Renovatie Serenade of the Seas voltooid

De Serenade of the Seas van Royal Caribbean is deze week gerenoveerd uit het droogdok gekomen. Op de Spaanse Navantia werf in Cadiz is het cruiseschip gedurende 3 weken onder handen genomen. De operatie, die 29 miljoen dollar heeft gekost, heeft met name geresulteerd in nieuwe restaurants, meer mogelijkheden tot entertainment en technologische verbeteringen. Veel van de aanpassingen zijn ideeën die voor het eerst werden geïntroduceerd op de Oasis of the Seas. Sinds 2011 is Royal Caribbean bezig om al de schepen in haar vloot een ‘makeover’ te geven.

Passagiers op de Serenade of the Seas hebben vanaf heden de keuze uit het dubbele aantal restaurants waaronder Giovanni’s Table, Izumi Asian Cuisine, Park Cafe, Rita’s Cantina en Chef’s Table. Voor entertainment, letterlijk op hoog niveau, moet je zowel overdag als s’avonds in het Centrum van het schip zijn.  Andere nieuwigheden zijn o.a. de Congierge Club, speciaal bedoeld voor suite-gasten, Wi-Fi over het gehele schip, flatscreen tv’s in elke kamer en een groot LED videoscherm bij het zwembad.

Gasten die geïnteresseerd zijn om de nieuwe restaurants uit te proberen hebben de mogelijkheid om te kiezen uit één van de nieuwe dinerpakketten die onlangs geïntroduceerd zijn. Eén van deze pakketten is de Royal Choice Dining Package, men kan dan dineren bij Chops Grille, Giovanni’s Table and Izumi voor $55 USD p.p. of men kan kiezen voor het Chef’s Table Dining Package voor $130 USD p.p. Met dit pakket kan men in alle specialiteitenrestaurants eten alsmede in Chef’s Table. Deze bovengenoemde pakketten kunnen voorafgaand de cruise online besteld worden op www.royalcaribbean.com of aan boord.

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden