Nieuw kantoor voor Cruise Travel in Ermelo

Op 10 december jl. heeft de opening van het nieuwe kantoorpand van Cruise Travel in Ermelo plaatsgevonden. Het cruisereisbureau is van Putten naar het naburige Ermelo verhuist. Het nieuwe pand omvat ook nog steeds het reisbureau waar mensen op bezoek kunnen komen om een cruise te boeken. Bijzonder zijn de maritieme elementen in het pand zodat de medewerkers zich ook op een cruiseschip wanen.

In aanwezigheid van collega’s uit de reiswereld, pers en andere genodigden hield Guido van Woerkom, hoofddirecteur van de ANWB een korte toespraak en lichtte Norbert van der Glas, directeur van Cruise Travel, de geschiedenis van het voormalige familiebedrijf toe. Daarna doopte Guido van Woerkom het pand officieel door, geheel in maritieme stijl, een fles champagne tegen de gevel kapot te gooien.

Deze gehele week kunnen klanten op uitnodiging het pand komen bewonderen.

Online cruisebeurs

Zaterdag 15 december houdt Cruise Travel voor het eerst Online Cruise Beurs van 12:00 tot 20:00 uur. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Tijdens de beurs geeft Cruise Travel informatie over de rederijen, schepen en bestemmingen, zijn er films en aanbiedingen en live video chats.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden