Royal Caribbean voert drankpakketten in

Royal Caribbean Int. rolt twee all-inclusive drankpakketten uit op 13 schepen in de vloot. Begin 2013 wordt het mogelijk om te kiezen uit het Classic Package of Premium Package. Voorwaarde is wel dat alle gasten in een hut hetzelfde drankpakket kopen. Vorig jaar is de cruisemaatschappij begonnen met een proef en blijkbaar leverde dat goede resultaten. Destijds heeft Royal Caribbean drie soorten pakketten getest die qua prijs net allemaal wat lager lagen dan de nu aangeboden pakketten.

Het Classic drankpakket kost 45 dollar per dag per persoon en bevat bier (onder de $6,25, huiswijn per glas, alle non-alcoholische cocktails, softdrinks en sappen. Het pakket bevat geen bronwater of minibar items.

Het Premium drankpakket kost 55 dollar per dag per persoon en bevat alle bieren, huiswijn per glas, alle cocktails inclusief premium merken, softdrinks en sappen. Ook dit pakket bevat geen bronwater of minibar items.

De service charges zijn inclusief.

De schepen die deze pakketten aanbieden zijn: Legend of the Seas, Grandeur of the Seas, Splendour of the Seas, Independence of the Seas, Vision of the Seas, Oasis of the Seas, Allure of the Seas, Freedom of the Seas, Navigator of the Seas, Mariner of the Seas, Brilliance of the Seas, Adventure of the Seas en Explorer of the Seas.
Lees ook: All inclusive drankpakket bij Royal Caribbean?MSC Cruises introduceert het Allegrissimo – all inclusive pakket

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden