Unieke wijn voor AIDAstella

Bij de doop van de gloednieuwe AIDAstella op 16 maart 2013 wordt een bijzondere wijn geschonken. Een eigen AIDAstella rode wijn  wordt geserveerd in een bijpassend wijnglas die versierd is met tien Swarosvki kristallen. De rode wijn wordt gebrouwen door de Duitse wijnproducent en importeur Brogsitter. Ook wordt een AIDAstella bier getapt, die aan boord van het schip wordt gebrouwen.

Tijdens de maidenvoyage kunnen gasten verder genieten van een exclusief galamenu van Duitse sterrenchef en bekende tv-kok Nelson Müller. Zeven restaurants en twaalf bars zorgen voor culinaire avonturen op het schip.

Nieuw op het schip zijn een unieke lounge op dek 11 met een supergroot film scherm. Op de Walk of Fame worden alle AIDAschepen met een ster vertegenwoordigd, net als in Hollywood.

Lees ook: Nieuwe cruiseschepen in 2013AIDAsol heeft eigen bierbrouwerij

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

One thought on “Unieke wijn voor AIDAstella

  • 20 december 2012 om 17:34
    Permalink

    Ik ga het zeker uit proberen, ik ben er bij.

Reacties zijn gesloten.

Aan het laden