MS Rotterdam na opknapbeurt weer in de vaart

Zaterdag heeft de MS Rotterdam het cruiseseizoen hervat met een kerstcruise vanuit haar thuishaven Rotterdam naar de Canarische Eilanden. Het cruiseschip van de Holland America Line heeft net een opknapbeurt van 2 weken achter de rug op de Duitse werf Blohm & Voss in Hamburg. Daarbij is een groot deel van het tapijt vervangen. Verder is het zwembadgedeelte voorzien van een nieuwe anti-slip vloer en is er veel onderhoud verricht binnen en buiten de machinekamer. Voor foto’s van de renovatie, door Martijn van Winden de Pinnacle Grill manager van de MS Rotterdam, kan je terecht op de blog van Holland America Line.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​