MS Rotterdam na opknapbeurt weer in de vaart

Zaterdag heeft de MS Rotterdam het cruiseseizoen hervat met een kerstcruise vanuit haar thuishaven Rotterdam naar de Canarische Eilanden. Het cruiseschip van de Holland America Line heeft net een opknapbeurt van 2 weken achter de rug op de Duitse werf Blohm & Voss in Hamburg. Daarbij is een groot deel van het tapijt vervangen. Verder is het zwembadgedeelte voorzien van een nieuwe anti-slip vloer en is er veel onderhoud verricht binnen en buiten de machinekamer. Voor foto’s van de renovatie, door Martijn van Winden de Pinnacle Grill manager van de MS Rotterdam, kan je terecht op de blog van Holland America Line.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden