Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

2 thoughts on “Een mooi cruisejaar 2013 toegewenst!

 • 26 december 2012 om 11:57
  Permalink

  Ook ik wens jullie een geweldig 2013. Bedankt voor jullie fantastische site, die ik iedere dag raadpleeg. Ga zo door.

 • 26 december 2012 om 14:05
  Permalink

  Ik wens jullie ook een geweldig 2013 !!!
  Dat ik volgend jaar ook weer veel mag lezen op jullie site en zelf ingave kan doen, ik heb volgend jaar veel plannen.

  Groet Gert

Reacties zijn gesloten.

Aan het laden