De kerstman bezoekt de Carnival Breeze

Bron foto: Carnival Cruise Lines
De Carnival Breeze kreeg op kerstochtend een verrassende bezoeker aan boord. Het was niemand minder dan de kerstman die de cruisepassagiers een bliksembezoek kwam brengen. Bij gebrek aan een (zichtbare) schoorsteen klom een lenige ‘Santa’ via een touwladder het schip van Carnival Cruise Lines op.  Na een korte ontmoeting met zowel enthousiaste kinderen als volwassenen vertrok de drukbezette kerstman naar zijn volgende stop.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden