MSC Cruises haalt 2 miljoen euro op voor UNICEF

MSC Cruises heeft donderdag bekendgemaakt dat het inmiddels 2 miljoen euro heeft opgehaald voor het goede doel ‘Get on Board for Children’, een gezamenlijk initiatief van MSC Cruises en UNICEF dat 3,5 jaar geleden is gestart. Het gaat om een innovatief programma dat gericht is op de bestrijding van armoede en ongelijkheid door Braziliaanse kinderen met een achterstand toegang te geven tot kwalitatief goed onderwijs. Het programma ondersteunt daarvoor diverse lokale projecten. Sinds juli 2009 worden passagiers aan boord van alle cruiseschepen van MSC gevraagd om een kleine donatie te doen voor dit goede doel. Met het ingezamelde geld heeft de organisatie de afgelopen jaren duizenden kinderen en jonge volwassenen in Sao Paulo en Rio de Janeiro kunnen helpen. MSC is sinds 2008 marktleider in Brazilie. Het wil door de samenwerking met UNICEF in het Zuid-Amerikaanse land haar betrokkenheid tonen bij de lokale gemeenschap.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

2 thoughts on “MSC Cruises haalt 2 miljoen euro op voor UNICEF

 • 30 december 2012 om 21:45
  Permalink

  Ik wil even de volgende opmerking hierbij toevoegen,geweldig dat MSC Unicef steunt als het ook echt bij MSC zelf vandaan komt,maar dat is niet zo.Zodra je cruise erbij MSC op zit,krijg je de laatste dag een afrekening daar staat dan op Donatie Unicef totaal met 2 personen 4 euro.
  Bij toeval hebben wij dit op onze rekening zien staan en hebben het laten annuleren,omdat er HELEMAAL niet naar gevraagd wordt of dat de passagiers een bijdrage willen geven,dit staat gewoon op de rekening en als er maar genoeg mensen zijn die de rekening niet nakijken,dan worden de bedragen er gewoon afgeschreven zonder dat men weet waarvoor er betaald is.Dus MSC strijkt met de eer die hen helemaal niet toekomt.
  Als men bij voorbaat zou melden dat dit op de rekening komt te staan dan kunnen de klanten zelf bepalen of zij hier aan mee willen doen of niet.
  En nu is het zo zien de mensen het niet heeft MSC mazze en anders moeten zijn het terug draaien.
  Jammer dat dit gebeurt.

  Gr Marja

  • 31 december 2012 om 20:41
   Permalink

   Dank voor je aanvullingen!

   Groet, Miriam

Reacties zijn gesloten.

Aan het laden