Prijswinnaars kaarten Vakantiebeurs 2013

Van woensdag 9 januari tot en met zondag 13 januari vindt in Utrecht de Vakantiebeurs 2013 plaats. Cruisereiziger.nl verlootte voor dit evenement 10 kaarten. Net als vorig jaar is een Cruiseplein ontworpen waar rederijen en cruisereisbureaus zich presenteren.

Winnaars
Cruisereiziger.nl geeft 5×2 kaarten weg waarmee de Vakantiebeurs 2013 gratis bezocht kan worden.  De interesse in de gratis entreekaarten bleek weer groot! Cruisereiziger.nl wil iedereen bedanken voor hun deelname. De volgende winnaars zijn uit de bus gekomen:

  • Dhr. Bontenbal uit Den Haag
  • Mw. Wimmers-Eggink uit Leidschendam
  • Mw. Muller van Heusden uit Den Hoorn
  • Mw. Overman uit Monnickendam
  • Dhr. Schot uit Lelystad

De prijswinnaars krijgen deze week een voucher voor de toegangskaarten toegestuurd.

Vakantiebeurs Openingstijden

De Vakantiebeurs is dagelijks open van 10:00-18:00 uur en op vrijdag tot 21:00 uur. Kaarten met 2,50 euro korting zijn verkrijgbaar op de website van de Vakantiebeurs 2013. Een dagkaart is verkrijgbaar voor 15,25 euro, een middagkaart (vanaf 14:00 uur) voor 10,25 euro. Aan de kassa kosten de kaarten 17,75 euro voor een dagkaart en 12,75 euro voor een middagkaart. Kinderen tot en met 16 jaar hebben gratis toegang.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden