‘Concert’ cruiseschepen op oudejaarsavond bij Madeira

Alle ogen in de cruisewereld zullen ook dit jaar weer met oud en nieuw gericht zijn op Madeira waar jaarlijks meerdere cruiseschepen in de Baai van Funchal bij elkaar komen om te genieten van een grote vuurwerkshow. Naast het traditionele lichtspektakel vindt er voor het eerst op oudejaarsavond bij zonsondergang een symfonie van scheepshoornen plaats. Maar liefst 6 cruiseschepen zullen aan het ‘concert’ meedoen: Azura, Queen Victoria, AIDAbella, AIDAsol, Thomson Majesty en Boudicca. Ook een plaatselijke veerboot en sleepboot zijn van de partij.

Beelden van de vuurwerkshow in Madeira in 2010 vanaf de Boudicca:

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.