‘Concert’ cruiseschepen op oudejaarsavond bij Madeira

Alle ogen in de cruisewereld zullen ook dit jaar weer met oud en nieuw gericht zijn op Madeira waar jaarlijks meerdere cruiseschepen in de Baai van Funchal bij elkaar komen om te genieten van een grote vuurwerkshow. Naast het traditionele lichtspektakel vindt er voor het eerst op oudejaarsavond bij zonsondergang een symfonie van scheepshoornen plaats. Maar liefst 6 cruiseschepen zullen aan het ‘concert’ meedoen: Azura, Queen Victoria, AIDAbella, AIDAsol, Thomson Majesty en Boudicca. Ook een plaatselijke veerboot en sleepboot zijn van de partij.

Beelden van de vuurwerkshow in Madeira in 2010 vanaf de Boudicca:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden