Namen nieuwe cruiseschepen Royal Caribbean?

Royal Caribbean International maakte donderdag bekend dat het een derde cruiseschip in de Oasis klasse laat bouwen door STX France. Er is tevens een optie genomen voor een vierde schip in dezelfde klasse. Daarnaast heeft Royal Caribbean reeds twee orders uitstaan bij de Duitse Meyer Werft waarvan de oplevering is gepland in 2014 en 2015. Het gaat hier om schepen in de Sunshine klasse. Hoe deze 4 nieuwe schepen gaan heten is nog onbekend. Op internet wordt er al wel veel over gespeculeerd. De Royal Caribbeanblog, een onofficiele blog, achterhaalde dat de cruisemaatschappij begin november 2012 6 nieuwe handelsmerken deponeerde: Anthem of the Seas, Ovation of the Seas, Passion of the Seas, Pulse of the Seas, Quantum of the Seas en Vantage of the Seas. Voor de eerste twee schepen in de Oasis klasse, de Oasis of the Seas en de Allure of the Seas, organiseerde Royal Caribbean op haar website een prijsvraag voor het bedenken van een naam.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden