Cycloon houdt Radiance of the Seas op oudejaarsavond in Sydney

Geluk bij een ongeluk voor de passagiers die momenteel verblijven op het cruiseschip de Radiance of the Seas. Vanwege slechte weersomstandigheden op de Grote Oceaan heeft de kapitein van het schip van Royal Caribbean toestemming gekregen van de Australische autoriteiten om oudejaarsavond te blijven liggen in de haven van Sydney. Vanwege de cycloon Freda wil men met 2.500 passagiers, waaronder 800 kinderen, aan boord geen risico’s nemen. Mooie bijkomstigheid is dat zij nu eerste rang zitten bij het gigantische vuurwerkspektakel. Vanwege drukte in de haven ligt het schip aangemeerd bij Point Piper. Niet alle Australiers zijn even blij met het besluit. Zij klagen dat het schip hun dure uitzicht verspert op het spektakel. Naar verwachting verlaat de Radiance of the Seas op nieuwjaarsdag de haven van Sydney.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.