Hollandse tulpen bij hoofdkantoor Holland America Line in Seattle

De speciale Holland America Line tulp die afgelopen november aan de HAL gepresenteerd werd in de Keukenhof, staat volgende lente ook te bloeien bij het hoofdkantoor van de cruisemaatschaappij in Seattle. De 500 speciale tulpen hebben een plek gekregen bij de entree van het gebouw. In april 2013 vindt de daadwerkelijke doop van de tulp plaats in de Keukenhof. Hopelijk groeien en bloeien de tulpen ook precies op dat tijdstip in Seattle. In de Keukenhof zijn de tulpen in ieder geval te bewonderen. De tulp is ter gelegenheid van het 140-jarig bestaan van de Holland America Line ontwikkeld.

Lees ook: Holland America Line neemt eigen tulp in ontvangst

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden