MSC Cruises krijgt een eigen on board soundtrack

Een aantal maatschappijen heeft bij het wegvaren uit de haven een eigen song ontwikkeld. Voor MSC Cruises wordt een eigen soundtrack nu werkelijkheid. Italiaanse grootheden, sterren van nu en golden oldies vormen een playlist die op de schepen van MSC terug te horen is. In combinatie met het design van de schepen, de MSC Aurea spa en de culinaire belevenissen van de Mediterrane keuken is de MSC on board ervaring nu echt compleet.

Klassieke en populaire artiesten behoren vanaf deze maand tot de beleving van een MSC Cruise. Denk bijvoorbeeld aan namen als Andrea Bocelli, Eros Ramazzotti en Laura Pausini, maar ook aan Michael Bublé, Nelly Furtado en Shakira. De nieuwe MSC Cruises signature soundtrack is gecreëerd voor iedere gast aan boord en biedt een volledige playlist met een reflectie van de persoonlijkheid, authenticiteit en Mediterrane roots van MSC Cruises. Op iedere plek van het schip hoor je een ander geluid die het beste bij de sfeer en tijd van de dag past. In samenwerking met DMX, een internationaal bedrijf in het creëren van bijzondere muziekervaringen, zijn stemmen en instrumenten samengevoegd tot de ultieme MSC Cruises sound.  Het is daarnaast een mooie manier om te vieren dat er vorig jaar meer dan 180 verschillende nationaliteiten een MSC cruise hebben ervaren.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden